Jasper Flick

Ik stel mij graag even voor

MSc. Manueel Therapeut i.o. EXPERTISE: HEUP-, HAMSTRING- EN LIESKLACHTEN, WERVELKOLOM GERELATEERDE KLACHTEN, PEESPROBLEMATIEK EN HARDLOOPBLESSURES.

Mijn naam is Jasper Flick en ik werk sinds augustus 2017 met veel plezier bij Portegies Fysio voor Sporters. Naast extra scholing over rugklachten heb ik me verdiept in heup-, hamstring- en lies gerelateerde klachten. Vaak lastige en langdurige blessures, waarbij specifiek trainen erg belangrijk is om te zorgen voor een goede terugkeer naar dagelijks leven en/of sport. Daarnaast ben ik door zelf hard te lopen, me gaan verdiepen in pees- en hardloopblessures.

Seizoen 2018-2019 heb ik ervaring opgedaan binnen de topsport en was ik als fysiotherapeut medeverantwoordelijk voor de paramedische begeleiding Dames 1 van hockeyclub Bloemendaal.

Met de ervaring die ik de afgelopen 5 jaar heb opgedaan, ben ik steeds meer een eigen visie gaan vormen. Hierin is de combinatie van een gericht individueel behandelplan en een goede uitleg over de blessure essentieel om als patiënt zelf weer controle te krijgen over de blessure. Daarin staan oefeningen vaak op de voorgrond en zijn er specifieke behandelmethodes die ik kan inzetten om het proces te versnellen. Dit alles om het herstellend/aanpassend vermogen van het lichaam zo optimaal mogelijk te gebruiken om de klachten te laten verdwijnen.

Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding master manueel therapie aan de SOMT. Naast mijn drukke werk- en studieprogramma loop ik graag hard en fiets (bij mooi weer). Daarnaast speel ik gitaar, doe ik graag bordspelletjes en ben ik gek van muziek.

Jasper is aanwezig op de dinsdagmiddag en avond, woensdag, vrijdag en zaterdagochtend (op afspraak).

E-mail: jasper@portegiesfysio.nl

BIG-nummer: 99923333104