Jasper Flick

Ik stel mij graag even voor

MSc. Manueel Therapeut i.o. EXPERTISE  LAGE RUG-, HEUP-, HAMSTRING- EN LIESKLACHTEN

Mijn naam is Jasper Flick en ik werk sinds augustus 2017 met veel plezier bij Portegies Fysio voor Sporters. Naast een extra scholing over rugklachten (en de stage bij collega manueel therapeut Jan Willem) heb ik me verdiept in heup-, hamstring- en lies gerelateerde klachten. Vaak lastige en langdurige blessures, waarbij specifiek trainen erg belangrijk is om te zorgen voor een goede terugkeer naar dagelijks leven en/of sport. Daarnaast ben ik door zelf hard te lopen, me gaan verdiepen in pees- en hardloopblessures.

Seizoen 2018-2019 heb ik ervaring opgedaan binnen de topsport en was ik als fysiotherapeut medeverantwoordelijk voor de paramedische begeleiding Dames 1 van hockeyclub Bloemendaal.

Met de ervaring die ik de afgelopen 3 jaar heb opgedaan, ben ik steeds meer een eigen visie gaan vormen. Hierin is de combinatie van een gericht individueel behandelplan en een goede uitleg over de blessure essentieel om je zelf weer controle te laten krijgen over de blessure. Daarin staan oefeningen vaak op de voorgrond en zijn er specifieke behandelmethodes die ik kan inzetten om het proces te versnellen. Dit alles om het herstellend/aanpassend vermogen van het lichaam zo optimaal mogelijk te gebruiken om de klachten te laten verdwijnen.

Tot voor kort was ik een fanatiek hockeyer, maar ben wegens mijn drukke werkprogramma helaas gestopt. Sporten doe ik nog wel, ik loop hard en fiets (bij mooi weer) en ben vaak te vinden in de boulderhal, aangestoken door collega Jan Willem. Daarnaast speel ik graag gitaar, doe ik graag bordspelletjes en ben ik gek van muziek.

Jasper is aanwezig op de dinsdagmiddag en avond, woensdag, vrijdag en zaterdagochtend (op afspraak).

E-mail: jasper@portegiesfysio.nl

BIG-nummer: 99923333104