Zorgverzekeraars

Vind hier alle algemene informatie over onze overeenkomsten met zorgverzekeraars

NIEUW Zorgovereenkomsten 2024 Stand van zaken!

dd: 19-12-2023:

Overzicht vergoeding bij niet-gecontracteerde zorg ASR, EUCARE/Caresq en VGZ in 2024.

dd: 12-12-2023:

Beste cliënt, inmiddels hebben wij helder met welke maatschappijen wij in 2024 een zorgovereenkomst hebben. Met onderstaande zorglabels zijn wij overeengekomen om gecontracteerde zorg te leveren. Verder hebben we een overeenkomst kunnen sluiten met SZVK (Stichting ZiektekostenVerzekering Krijgsmacht). U heeft tot 31 december om over te stappen.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar:

defysiotherapeut.com, zorgwijzer.nl, zorgverzekering-vergelijken.net, consumentenbond.nl

Zie onderstaande tabel voor de huidige stand van zaken. (ps wees ervan bewust dat fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering en bijna nooit wordt vergoed vanuit de basisverzekering).

Met ASR/DITZO en Caresq/Eucare zijn wij voor 2024 geen overeenkomst aangegaan i.v.m tarieven die onder onze kostprijs uitkomen. Met VGZ is er sinds begin november regelmatig contact gezocht, maar tot op heden hebben wij ondanks bezwaar en verzoek voor een intensief overeenkomst (nog) geen bericht mogen ontvangen. Er staat nog steeds een “?”. We wachten op een reactie van VGZ. Indien ons bezwaar niet wordt gehoord, dan zullen wij ook in 2024 geen overeenkomst met VGZ aangaan.

Zorgovereenkomsten 2023

Helaas hebben wij moeten besluiten in 2023 niet met alle zorglabels een overeenkomst te tekenen. Dit heeft te maken met het feit dat sommige vergoedingen lager uitvallen dan onze kostprijs. Gelukkig zijn er voldoende zorglabels die wel een schappelijk tarief bieden zoals Achmea, CZ, Menzis, DSW, ONVZ en Zorg & Zekerheid. U heeft de mogelijkheid tot 1 januari 2023 over te stappen.

Voor meer informatie over zorgpolissen verwijzen we u graag naar: defysiotherapeut.com

Zorgverzekeringswijzer.nl

Zorgwijzer.nl

Zorgverzekering-vergelijken.net

Consumentenbond.nl