Manuele therapie

Bekijk onze verschillende behandelingen en informatie

Manuele therapie

Portegies Fysio voor sporters heeft één afgestudeerd master manueel therapeut in huis. Jan Willem Eigenraam is gespecialiseerd in nek/schouder/elleboog/hand en wervelkolom gerelateerde klachten zoals de rug.

Wat doet een manueel therapeut?

Manuele therapie is geschikt voor klachten die gepaard gaan met pijn en/of het slechter kunnen bewegen van één of meerdere gewrichten.

Veel voorkomende klachten die de manueel therapeut behandelt, zijn:

Gewrichten kunnen ook een te grote bewegelijkheid hebben. Dat kan leiden tot instabiliteit en klachten. In dit geval kan de manueel therapeut u met specifieke trainingsadviezen leren hoe u uw gewrichten stabieler kunt maken door het versterken van uw spieren.

Wilt u optimaal herstellen van uw klachten dan bent u bij Portegies Fysio voor Sporters aan het juiste adres. Een persoonlijk toegesneden behandeling en behandelplan op maat met als doel om u zo goed mogelijk van de klachten af te helpen. Dat is waar Portegies Fysio voor sporters voor staat.

Dit doen we door:

Kijk voor meer informatie op de consumentenwebsite van de beroepsinhoudelijke vereniging voor manueel therapeuten, de NVMT.