Manuele therapie

Bekijk onze verschillende behandelingen en informatie

Manuele therapie

Portegies Fysio voor sporters heeft twee master manueel therapeuten in huis. Jan Willem Eigenraam is afgestudeert Master manueel therapeut en gespecialiseerd in nek/schouder/elleboog/hand en wervelkolom gerelateerde klachten zoals de rug. En Jasper Flick is Master Manueel therapeut in opleiding en is gespecialiseerd in rug/bekken/heup/enkel.

Wat doet een manueel therapeut?

Manuele therapie is geschikt voor klachten die gepaard gaan met pijn en/of het slechter kunnen bewegen van één of meerdere gewrichten.

Veel voorkomende klachten die de manueel therapeut behandelt, zijn:

Gewrichten kunnen ook een te grote bewegelijkheid hebben. Dat kan leiden tot instabiliteit en klachten. In dit geval kan de manueel therapeut u met specifieke trainingsadviezen leren hoe u uw gewrichten stabieler kunt maken door het versterken van uw spieren.

Wilt u optimaal herstellen van uw klachten dan bent u bij Portegies Fysio voor Sporters aan het juiste adres. Een persoonlijk toegesneden behandeling en behandelplan op maat met als doel om u zo goed mogelijk van de klachten af te helpen. Dat is waar Portegies Fysio voor sporters voor staat.

Dit doen we door:

Kijk voor meer informatie op de consumentenwebsite van de beroepsinhoudelijke vereniging voor manueel therapeuten, de NVMT.