Blessurebalie

Vind hier alle algemene informatie over Blessurebalie

Blessurebalie

Soms vergeet je wel eens een afspraak te maken bij de fysiotherapeut en vaak op de momenten dat je er wel aan denkt dan is dat op tijdstippen dat je praktijk telefonisch niet meer te bereiken is. Daarom is Portegies Fysio voor sporters aangesloten bij BlessureBalie.nl Hierdoor bieden wij u de mogelijk eenvoudig en gemakkelijk 24/7 online een afspraak in te plannen. U heeft hiervoor geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Dit valt onder Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF).

Waarom Blessurebalie?

Hoe sneller u behandeld wordt, des te sneller u herstelt. Via www.blessurebalie.nl kunt u zelf direct een afspraak inplannen met een fysiotherapeut bij u in de buurt. U bent direct aan de beurt. Type uw postcode in het vakje ‘postcode‘ in de linker kolom van deze pagina. Vervolgens klikt u op het lege vakje ‘voorkeursdatum‘ en kiest u de dag die u het beste past. Klik op ‘zoek‘ en u ziet een selectie van fysiotherapiepraktijken, die het dichtste bij u in de buurt gevestigd zijn. Kies hieruit een praktijk en vul daarna de gevraagde informatie in. Zodra u de afspraak bevestigt, ontvangt u per mail een overzicht van alle belangrijke gegevens.

Landelijk netwerk

Blessurebalie.nl is een landelijk netwerk van fysiotherapiepraktijken die fysiotherapie als eerstelijnsgezondheidszorg onder de aandacht willen brengen. De aangesloten fysiotherapiepraktijken staan elke dag voor u klaar. Een (of meerdere) van de fysiotherapeuten is (zijn) volledig beschikbaar voor de blessurebalie, zodat u snel aan de beurt bent.

Kwaliteit

Alle aangesloten fysiotherapeuten bij blessurebalie.nl hebben een BIG-registratie. Iedere fysiotherapeut kan zich daarnaast laten opnemen in het kwaliteitsregister, waarvoor om de 5 jaar een herregistratie vereist is. Hiermee toont de fysiotherapeut deze aan dat kennis en vaardigheden van voldoende niveau zijn en blijven.