Samenwerking

Vind hier alle informatie over onze samenwerkingen

Samenwerking

Samenwerking

Portegies Fysio voor sporters werkt nauw samen met diverse zorgdisciplines in zowel de eerste- als tweedelijn zoals huisartsen, sportartsen, orthopedisch chirurgen en medisch- en paramedisch specialisten. Door deze korte lijnen en multidisciplinaire samenwerking kunnen we onze patiënten indien nodig snel doorverwijzen voor de beste zorg bij een specialist gespecialiseerd in zijn of haar klacht. Uiteraard speelt de huisarts hierin altijd een belangrijke rol. De huisarts zal dan ook als eerste door ons worden ingelicht middels een verslag van de behandelend fysiotherapeut. Lees meer over ons Medisch Netwerk en Paramedisch Netwerk.  In de regio hebben we een prettige werkomgeving waarin we ook veel met collega fysiotherapeuten van diverse praktijken samenwerken. Wij zijn altijd op zoek naar de beste zorg voor onze patienten. Indien de zorgvraag niet aansluit bij onze aanwezige expertise(s) dan pakken wij de telefoon en schakelen een collega elders in. 

Medisch Netwerk

Medisch Netwerk

Portegies Fysio voor sporters werkt nauw samen met huisartsen, sportartsen, orthopedisch chirurgen en andere medisch- en paramedisch specialisten. Door deze korte lijnen en multidisciplinaire samenwerking kunnen we onze patiënten indien nodig snel doorverwijzen voor de beste zorg bij een specialist op het gebied van uw klacht. Uiteraard speelt de huisarts hierin een belangrijke rol, de huisarts zal dan ook als eerste worden ingelicht middels een verslag van uw behandelend fysiotherapeut.

De fysiotherapeuten van Portegies Fysio voor sporters werken onder andere nauw samen met het Spaarne Gasthuis en Medische Kliniek Velsen.

Paramedisch netwerk

Paramedisch netwerk

Echografie/Shockwave/EPTE

Wibbo Hummelen van Fysio Echografie Mobiel is onze vaste echografist. Wibbo is  wekelijks bij ons aanwezig op de praktijk voor het uitvoeren van echografisch diagnostisch onderzoek bij spier- of peesklachten. Daarnaast verzorgt Wibbo Shockwave en EPTE behandeling voor onze patiënten.

Schoenservice De Jong

De Jong Schoenservice Haarlem is sinds 1933 een gespecialiseerd bedrijf wat betreft orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen, schoenaanpassingen, steunzolen en schoenreparatie.

Orthopedische schoentechniek in optima forma wat betreft correcties van voet- en beenstand. Hiervoor kunnen wij een (semi-) orthopedische schoen maken. Overbelasting van knie en rug door verkeerde afwikkeling van de voorvoet kunnen wij verhelpen door aanpassing van de schoen of het maken van een op maat gemaakte inlegzool. Kortom wij bekijken uw specifieke klachten en maken een voorziening op maat!

Wij zijn lid van de S.E.M.H. (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen) en de N.V.O.S. (Nederlandse Vereniging van Orthopedisch Schoentechnici). Wij kunnen voor alle Nederlandse zorgverzekeraars producten leveren. U krijgt de voorzieningen dan deels of geheel vergoed. Zie uw eigen polisvoorwaarden.

(Sport)psychologie

Wij werken o.a. samen met VSPN Sportpsycholoog Kelly Dekker van High Performance Academy Amsterdam. Kelly werkt volgens nieuwe wetenschappelijke methodes en begeleid naast (top)sporters ook mensen uit het bedrijfsleven.

Haar doel is ervoor te zorgen dat u op belangrijke momenten en onder alle omstandigheden succesvol blijft presteren. Naast dat u leert hoe u de best mogelijke resultaten boekt, leert u ook hoe u uw leven (nog) fijner inricht.

Kelly is in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als Sociaal psycholoog en heeft hierna de Postacademische Opleiding tot PraktijkSportpsycholoog aan de VU afgerond. Vervolgens is zij gestart met een praktijk voor sportpsychologie ” Mentale Kracht”. Na in de afgelopen jaren nieuwe kennis en inzichten te hebben opgedaan is zij in 2017 gestart met de High Performance Academy Amsterdam, waar naast het werken met sporters en coaches, ook training en coaching gegeven wordt aan high performers in Arts (o.a. zangers en dansers) en Business (o.a. politie en luchtverkeersleiding).

ACT (Acceptance and Commitment Training) is het uitgangspunt in haar trainingen en coaching. Het is een nieuwe wetenschappelijk bewezen methode in de sport- en prestatiepsychologie die vooral in Amerika en Australië al veel gebruikt wordt, maar in Nederland nog in de kinderschoenen staat.

Situaties waar zij sporters en coaches goed bij kan helpen zijn: angst of zenuwen voor wedstrijden en toernooien, weinig zelfvertrouwen, negatieve of belemmerende gedachten, leren omgaan met  succes, tegenslagen, verwachtingen en twijfels over prestaties, motivatie of carrière.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar High Performance Academy Amsterdam

Personal Trainers

Personal Trainers

Portegies Fysio voor sporters werkt samen met meerdere personal trainers zowel binnen Squash Haarlem als daarbuiten. Hierdoor kunnen wij onze patiënten een keuze bieden zodat zij aan kunnen sluiten bij een groep of trainer waar zij zich op hun gemak voelen.

Ben je bij ons uit gerevalideerd en heb je toch een stok achter de deur nodig om in beweging te blijven dan kunnen Personal Trainers Rene, Rick, Marco of Tjeerd je mogelijk verder op weg helpen.

Rene Wijnalda

Al ruim 30 jaar ben ik bezig met Fitness in de breedste zin van het woord.  Ik ben gediplomeerd FitVak A + B / Medical Fitnessinstructeur en Personal Trainer.

Wat kan ik als Personal Trainer voor jou betekenen?

Ik werk resultaatgericht en gedurende een periode met jou aan een gezonde(re) leefstijl. Ik ben jouw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, adviseur, begeleider, sportmaatje én vraagbaak op het gebied van sport en bewegen.
Een groot deel wil gewoon samen met mij werken aan gezondheid en conditie, energieker worden of strakker, beter in het vel zitten, kennis opdoen over een gezonde leefstijl met meer bewegen en gezonde(re) voeding.
De afspraak met mij is vast, daar komt niks tussen. Ook als het regent of als je moe bent of geen zin hebt, ik ben je persoonlijke stok achter de deur die je blijft herinneren aan je doelen op een goede en vriendelijke manier.

Meer informatie? Rene_wijnalda@hotmail.com of bel 06 – 44 221 248

Rick Spreeuw

Mijn naam is Rick Spreeuw. Sinds 1991 ben ik reeds actief in de sportbranche. Eerst op freelance basis en later als fulltime Personal Trainer.
Het bezig zijn met mensen die op een gezonde en sportieve manier met hun lichaam aan de slag willen gaan geeft mij veel voldoening en maakt mijn werk elke dag weer uitdagend. Voor elk persoon een passend programma samenstellen, met hem/haar hun doelen te laten bereiken, maar ook hun resultaten te blijven behouden zodat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan is voor mij de ultieme uitdaging. Rick is werkzaam bij Squash Haarlem

Alle info vrijblijvend op: rickspreeuw@gmail.com

Marco Stijnman

Wilt u buiten trainen. Maar meer regelmaat vinden in de trainingen? Dan wil ik u graag begeleiden, met een resultaat gericht programma.

Dema Sport & Health maakt het mogelijk om via persoonlijke training, op een zo verantwoord mogelijke manier te sporten. Persoonlijk gerichte schema’s voor u. Personal Training is motiverend, stimulerend, zodat u op een effectieve manier alles uit een training kunt halen.

Ik bied de volgende schema’s aan:

  • Personal trainer afvallen
  • Personal trainer conditie
  • Personal trainer triathlon

Neem gerust ontact met mij op: Telefoon 06 -28382158 Email: info@demasportenhealth.nl Website: www.demasportenhealth.nl

Tjeerd Greuter

Persoonlijk

Als Personal Trainer wil ik een optimaal sportklimaat creëren door middel van efficiënte en functionele trainingen, waarbij u een goede balans tussen inspanning en resultaat ervaart. Trainen met een Personal Trainer geeft u sturing in uw programma en laat u plezier in het bewegen ervaren.

Intake

Tijdens het intakegesprek maak ik samen met u een persoonlijk trainingsplan. Dit trainingsplan wordt afgestemd op uw wensen en behoeften en gaat door middel van verantwoord bewegen naar resultaat.

Doelstelling

De doelstelling van mij, als Personal Trainer is voor een training op maat te zorgen waarin u zich optimaal kan bewegen. Of het nu gaat om afvallen, sterker worden, sport specifiek of u wilt beginnen met hardlopen of juist uw loopsnelheid verbeteren. In een gevarieerde en uitdagende training zult u uw doelstelling bereiken.

Benieuwd, kijk eens op mijn website: tjeerdgreuter.nl 

Sportverenigingen