Wibbo Hummelen

Ik stel mij graag even voor

ECHOGRAFIST/ SHOCKWAVE/ EPTE

Mijn naam is Wibbo Hummelen en werk bij praktijk Portegies Fysio voor sporters als fysio-echografist, Shockwave therapeut en EPTE specialist. Ik ben wekelijks aanwezig op donderdagochtend van 09:00-10:00 uur. Hier ben ik om blessures te beoordelen middels echografie. Met echografie zijn pezen, spieren, slijmbeurzen en aanhechtingen goed te beoordelen op mogelijke afwijkingen in structuur die uw blessure veroorzaken. Daarnaast (indien geïndiceerd) voer ik Shockwave of EPTE behandelingen uit als behandeling van chronische pees problemen.

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht voor een master in de sportfysiotherapie. Datzelfde jaar ben ik begonnen met echografie en sindsdien ben ik gegrepen door de mogelijkheden die echografie te bieden heeft voor de (sport)fysiotherapeut. Zoveel zelfs dat ik in 2015 mij volledig richt op echografie en ik bied dit aan in verschillende praktijken in de regio. 

Wibbo heeft recent een international erkende certificering behaald in Amerika aan de: Alliance for Physician Certification & Advancement™ (APCA™). Naast echografie/Shockwave/EPTE is hij ook gegrepen door golfsurfen. Nadat hij 56km had hardgelopen in Kaapstad is hij daarmee in aanraking gekomen en sindsdien niet meer weg te slaan uit de branding hier in Zandvoort.

Wibbo is iedere donderdagmorgen van 09:00 tot 10:00 uur aanwezig.

BIG-nummer: 49065402704