Sharon Portegies

Ik stel mij graag even voor

ESS/ MSc. SPORTFYSIOTHERAPEUT, EXTENDED SCOPE SPECIALIST/ADVANCED PRACTITIONER Schouder & Knie PRAKTIJKEIGENAAR VAN “PORTEGIES FYSIO VOOR SPORTERS IN HAARLEM.

Mijn naam is Sharon Portegies. Ik ben master sportfysiotherapeut en Extended Scope Specialist/Advanced Clinical Practitioner. Een hele mond vol, maar vooral ben ik trots oprichter en eigenaar van Portegies Fysio voor sporters.

Samen met mijn team sta ik voor individuele zorg en aandacht voor onze cliënten. Of dat nu recreatieve wandelaars zijn, amateur sporters of fanatieke wedstrijdsporters, dat maakt niet uit. Graag help ik iedere client om zijn/haar persoonlijke fysieke doelen te bereiken en het liefst met wetenschappelijke onderbouwing.

Naast het werk in de praktijk ben ik net als Elsa betrokken bij de Sportpoli van het Spaarne Gasthuis waar ik met veel plezier een steentje bijdraag in de regionale multidisciplinaire sportzorg. Tevens zet ik mij in om bruggen te bouwen die moet leiden tot optimale multidisciplinaire samenwerking tussen sportartsen, (sport)fysiotherapeuten, medisch specialisten, sportmasseurs, en andere sportzorgverleners in regio Haarlem e.o. 

Mijn expertise ligt met name op het gebied van acute sportblessures, knie- en schouderklachten. Daarom ben ik o.a. aangesloten bij Schoudernetwerk regio Amsterdam en mede oprichter van the Knee Community.

Mijn motto ” Stilzitten is achteruitgang” 

Naast mijn managementtaken ben ik ook nog met veel passie praktiserend sportfysiotherapeut en op de werkvloer en aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

E-mail: sharon@portegiesfysio.nl

BIG-nummer: 19057906504