Elsa Opgelder

Ik stel mij graag even voor

MSc. Sportfysiotherapie, Traumarevalidatie en Dry Needling

Mijn naam is Elsa Opgelder en per 1 juni 2021 kom ik het team van Portegies Fysio voor sporters versterken. Sinds 2008 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en is mijn passie voor het vak steeds verder gegroeid. Samen met de cliënt werken aan de weg terug richting sport, werk of dagelijkse activiteiten na een blessure blijft een mooie uitdaging.

Gezien mijn eigen passie voor sport en mijn ambitie om me verder te ontwikkelen, heb ik in 2015 mijn Master Sportfysiotherapie afgerond. Tijdens de opleiding heb ik stagegelopen bij Portegies Fysio voor sporters. Mijn interesse voor nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied en het bijhouden van nieuwe behandelmethodes is gedurende deze opleiding toegenomen.

De afgelopen 12 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij SMC Zaanstad en was ik actief lid van het Sportnetwerk in de regio Zaanstad. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van sportrevalidatie, zowel individueel als in groepsverband (voetbal, hockey, volleybal, etc.). Mijn specialisaties zijn hierbij heup-, knie- en enkelklachten. Nu ben ik echter toe aan een nieuwe stap in mijn loopbaan en ga ik deze uitdaging aan bij Portegies Fysio voor sporters.

Naast sportrevalidatie is Elsa gespecialiseerd in traumarevalidatie en is zij lid van het Netwerk Traumarevalidatie VUmc. Ook is zij gespecialiseerd in de behandelmethode Dry Needling.

In mijn vrije tijd sport ik zelf graag, waarbij ik hockey en tennis in competitie verband. Daarnaast is skiën ook een van mijn grootste hobby’s en vind je me ’s winters dus zeker in de bergen.

Elsa is aanwezig op maandag, dinsdagmiddag en avond, donderdag en vrijdag

E-mail: elsa@portegiesfysio.nl

BIG-nummer: 29910570504