Elsa Opgelder

Ik stel mij graag even voor

MSc. SPORTFYSIOTHERAPEUT EXPERTISE: TRAUMAREVALIDATIE, SPORTREVALIDATIE, KNIEREVALIDATIE

Mijn naam is Elsa Opgelder en per 1 juni 2021 ben ik het team van Portegies Fysio voor sporters komen versterken. Sinds 2008 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en is mijn passie voor het vak steeds verder gegroeid. Samen met de cliënt werken aan de weg terug richting sport, werk of dagelijkse activiteiten na een blessure blijft een mooie uitdaging.

Gezien mijn eigen passie voor sport en mijn ambitie om me verder te ontwikkelen, heb ik in 2015 mijn Master Sportfysiotherapie afgerond. Mijn interesse voor nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied en het bijhouden van nieuwe behandelmethodes is groot.

Voor mijn aanstelling bij Portegies Fysio voor sporters heb ik 12 jaar met veel plezier gewerkt bij SMC Zaanstad. Daar was ik actief lid van het Sportnetwerk in de regio Zaanstad. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van sportrevalidatie, zowel individueel als in groepsverband (voetbal, hockey, volleybal, etc.). Mijn specialisaties zijn heup-, knie- en enkelklachten. Naast sportrevalidatie is Elsa gespecialiseerd in traumarevalidatie en is zij vanaf het begin lid van geweest van het Netwerk Traumarevalidatie VUmc.

In mijn vrije tijd sport ik zelf graag, waarbij ik hockey en tennis in competitie verband. Daarnaast is skiën ook een van mijn grootste hobby’s en vind je me ’s winters dus zeker in de bergen.

Elsa is aanwezig op maandag, dinsdagmiddag en avond, donderdag en vrijdag

E-mail: elsa@portegiesfysio.nl

BIG-nummer: 29910570504