Portegies Fysio voor Sporters
Klein in omvang, groot in kwaliteit!

Klein in omvang, groot in kwaliteit in alles op het gebied van fysiotherapie

      

SPORT
FYSIOTHERAPIE

Sportfysiotherapie speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.

MANUELE
THERAPIE

Manuele therapie is geschikt voor klachten die gepaard gaan met pijn en/of het slechter kunnen bewegen van één of meerdere gewrichten.


FYSIOTHERAPIE

Onze fysiotherapeuten zijn deskundig op het gebied van bewegen. Samen met u werken wij aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

BEHANDEL
METHODEN

U bent bij ons aan het juiste adres voor verschillende behandelmethoden, zoals Dry needling, EPTE, Shockwave, echografie, medical taping en sportmassages.


PRAKTIJKINFO

Wij maken de kwaliteit van onze zorg graag voor u inzichtelijk door het weergeven van patiëntervaringen en het delen van onze kwaliteitsjaarverslagen.


TARIEVEN

Vind hier onze tarieven bij geen aanwezige aanvullende ziektekostenverzekering of wanneer het aantal vergoede behandelingen bereikt is.

Ons Team


CQ-index

De afkorting CQI of CQ-index staat voor Consumer Quality Index. Dit is een gestandaardiseerde methodiek om klantervaringen in de zorg te meten, te analyseren en te rapporteren. Klik op het logo voor de beoordelingen van onze praktijk.

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland delen mensen hun ervaringen met de zorg. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij uw wensen. Klik op het logo voor de beoordelingen van onze praktijk.

Bedankt voor jullie waardering!


Wat zeggen onze cliënten?


'Mijn ervaring met de praktijk van Portegies Fysio voor Sporters is zeer positief. Met name de loopgerichte trainingen en fysiotherapeutische behandelingen door Sharon Portegies hebben mijn sportblessure laten verdwijnen zodat ik mijn doel pijnloos kon bereiken, het lopen van een marathon op oneffen terrein.'

- Claudine

'Zowel Sharon, Jan-Willem als Elisabeth hebben mij jarenlang geholpen bij het herstellen van verschillende blessures. Onder andere een kruisbandoperatie, scheur in de schouderkom en meniscusoperaties. Je voelt je bij hun geen patiënt maar meer een soort vriend. Dit komt door de persoonlijke aanpak en de echte gerichte aandacht die je krijgt! Daarnaast beschikken ze allemaal over hun eigen specialisme! Helaas heb ik vaak blessures, maar dankzij Portegies Fysio voor Sporters sla ik me er altijd doorheen!'

- Marc Jonk

'I felt comfortable with Sharon from my first appointment. Her complete approach to physiotherapy saved my season by getting me back on the field-pain free!'

- Kate

'Sharon behandelt met doorzettingsvermogen, aandacht en kunde. Met als focus het beste resultaat mogelijk. Kortom ook een (top)sport mentaliteit bij de begeleiding.'

- Jacco

'Bij Portegies, Fysio voor Sporters voelde ik me erg welkom tijdens consulten, maar het belangrijkste vind ik dat er altijd op een professionele manier wordt gezocht naar een herstel waarbij mijn persoonlijke omstandigheden worden gerespecteerd. Iedereen is verschillend, en daarom is het fijn dat Portegies, Fysio voor Sporters voor iedereen een eigen herstel plan maakt.'

- Marijn

Onze partners